Torek, 22.11.2016

Zmaga pred odmorom

Pred zimskim odmorom so se žuti še zadnjič v tem letu odpravili na gostovanje. V Polani smo bili priča zanimivemu obračunu, ki ga je v končnici tekme odločil Jan Kristl.

NK POLANA 0:1 LUŠT BELTINCI

Kristl (85.)

Žuti so začeli v postavi Kuzma; Krajnc, Zlatar, Kosi, Apatič, Botjak, smodiš, Hartman, Kristl; Tkalec in Mauko. V prvem polčasu sta imeli obe ekipi po eno veliko priložnost. V 12. minuti je Mauko najprej preigral domače branilce, ampak preslabo streljal, pozneje pa se je napaka zgodila tudi našim fantom, na srečo je bil vedno na pravem mestu Kuzma.

V nadaljevanju sta vstopila še Jamakovič in Dugonjič, in prav ta naveza je sodelovala pri edinem zadetku na srečanju. Žuti so od 75. minute domačine stisnili na njihovo polovico in nekajkrat bili zelo blizu zadetka. Tkalec je zadel prečko in vratnico, okvir vrat je gol preprečil tudi Jamakoviču. Naposled se je trud vendarle izplačal. V 85. minuti je po predložku iz prostega strela Dugonjič krasno zaposlil Kristla, ki je bil sam pred vratarjem in uspel zadeti za zmago.

Sedaj se ekipa na čelu s strokovnim vodstvom odpravlja na zaslužen počitek, velika zahvala pa gre tudi vsem vam, navijačem, ki ste ekipi stali ob strani na vseh tekmah, tudi gostovanjih. Se vidimo spet spomladi!