Znani so termini pripravljalnih tekem

Četrtek, 25.01.2018

Članska ekipa se bo po dolgem zimskem premoru spet sestala 28. januarja in tako otvorila priprave na spomladanski del sezone. Klub se je že dogovoril za večino prijateljskih tekem, znana sta tudi dva odhoda.

Intervju s predsednikom in trenerjem

Četrtek, 28.12.2017

Ob zaključku leta je Pomurski šport za vse ljubitelje tretjeligaškega nogometa pripravil obsežen intervju z našim predsednikom Marjanom Vöröšem in trenerjem članske ekipe Ferijem Cifrom. Povzetek intervjuja vam ponujamo tudi na naši spletni strani.

Pregled leta 2017

Sreda, 27.12.2017

Ob zaključku iztekajočega se leta, smo se odločili, da opravimo hiter pregled vsega kar se je v njem zgodilo, in se spomnimo na trenutke, ki so zaznamovali leto 2017.

Zadnje dejanje te jeseni

Petek, 17.11.2017

Pred Žutimi je zadnji krog preden se začne zimski premor. Nasproti bo našim fantom stala ekipa ŠNK Radgone, s katero so se srečali že v uvodnem krogu prvenstva.

Spet v igri za naslov

Torek, 14.11.2017

Žuti so tokrat na derbiju kroga v gosteh premagali vodilno ekipo Polane. Za prvim mestom zdaj zaostajajo za 4 točke.

Morda že tekma sezone

Sobota, 11.11.2017

Pred nami je predzadnji krog te jeseni, nasproti nam bo stala edina ekipa s katero se še za zdaj v sezoni nismo pomerili, hkrati gre za prvouvrščeno Polano.

Oslabljeni do točke na derbiju

Ponedeljek, 06.11.2017

Zmeraj zanimiv markovski derbi je tudi tokrat upravičil svoj naziv, saj smo v Športnem parku spremljali napet obračun vse do konca. Žuti so slabše začeli, na koncu pa skoraj uspeli preobrniti izid.

Prvi derbi to sezono

Petek, 03.11.2017

Pred nami je en največjih derbijev v Pomurju. Vsakoletna klasika med Beltinci in Odranci prihaja v ravno pravem času, saj sta obe ekipi pri vrhu, do konca jesenskega dela pa so samo še trije tedni. Obračuni so znani po številnih golih, poleg tega pa je marsikateri tudi že odločil sezono.

Cilji ostajajo enaki

Ponedeljek, 30.10.2017

Pred nami je vroč zaključek jesenskega dela, že to nedeljo v Športni park prihaja drugouvrščena ekipa Odrancev, kar pomeni tudi, da je pred nami tradicionalni sosedski "el classico". Na nekaj vprašanj pred tem obračunom in tudi o včerajšnji zmagi nad Čardo je odgovarjal Luka Ciglarič.

Z minimalno zmago za priključek

Ponedeljek, 30.10.2017

Žuti so se z zmago nad Čardo in ob spodrsljaju Polane približali prvemu mestu. Igralec odločitve je bil tokrat Jan Hartman, ki je zadel za pomembno zmago.

Pred derbijem v Martjance

Sobota, 28.10.2017

Do konca jesenskega dela so še štiri tekme, v igri je še dvanajst točk. Zaključek tega jesenskega dela pa bo vse prej kot lahek, čakajo nas izredno pomembne preizkušnje v prvenstvu.

V Beltince prihajajo Črenšovci

Sobota, 21.10.2017

Po vnovičnem neuspehu Žutih prejšnjo nedeljo v Turnišču, ko kljub prevladi predvsem v drugem polčasu niso uspeli zadeti in so izgubili pomembni dve točki, tokrat v Športnem parku pričakujejo Črenšovce.

V Turnišče po sedmo zmago

Sobota, 14.10.2017

Pred našimi igralci je 9. krog prvenstva, tokrat se odpravljajo na gostovanje v Turnišče, kjer še nikoli v zgodovini niso izgubili točke.

Ekipa je pokazala karakter

Ponedeljek, 09.10.2017

Po slabi predstavi in porazu v Radencih so Žuti proti Tromejniku odigrali bolj zrelo in z več želje, ter slavili s 3:1.

Proti Tromejniku nazaj v ritem

Sobota, 07.10.2017

Pred Žutimi je izredno pomembna tekma, saj so v zadnjem tednu nekoliko padli v formi. Po nesrečnem remiju proti Ljutomeru, ekipi ni uspelo izboljšati igre in je klonila v Radencih. V klubu so prepričani, da se bo krivulja uspeha dvignila že jutri, ko prihaja Tromejnik.

Danes v Radence

Sobota, 30.09.2017

Naša ekipa je po šestih krogih takoj pod vrhom razpredelnice, edini manjši kiks si je privoščila to sredo, ki je proti Ljutomeru osvojila le točko, čeprav je dolgo kazalo na vse tri.

Peta zaporedna zmaga

Torek, 26.09.2017

Po 14 dneh brez prvenstva je v Športni park prišla Hotiza, ki letos točk v gosteh še ni oddala. Priča smo bili izredno zanimivemu obračunu, ki je postregel s petimi zadetki, slavili so pa Žuti s 3:2.

Na Hotizo smo maksimalno pripravljeni

Sobota, 23.09.2017

Pred varovanci Ferija Cifra je zelo težak teden, saj se bodo v prihajajočih sedmih dneh merili na kar treh srečanjih. Prvo prihaja že jutri, ko v Športni park prihaja petouvrščena ekipa prvenstva.

Tekma z Ljutomerom odpovedana!

Nedelja, 17.09.2017

Današnja tekma z Ljutomerom je zaradi vremenskih razmer ODPOVEDANA!

V nedeljo dvoboj starih znancev

Petek, 15.09.2017

V petem krogu prvenstva v goste prihaja ekipa Ljutomera, s katero se konstantno srečujemo že osem let. Zgodovina srečanj sega tudi v nižje lige, prav tako so bili obračuni vedno zanimivi in napeti. Drugače ne bo niti tokrat.