Torek, 28.04.2015

Vsi na prekmurski derbi!

Jutri ob 17:00 vsi v športni park, na tradicionalni prekmurski derbi med Beltinci in Muro.

Kot veste je jutri ob 17. uri na vrsti "prekmurski derbi" med domačimi Beltinci in Muro. Beltinci se krčevito borijo za naslov prvenstva, Mura je pa je vedno neugoden nasprotnik. To, da bo jutri v Športnem parku zanimivo pove že rezultat iz prve tekme na Fazaneriji, ki se je končala z izidom 1:1 (zadela sta Tkalec in Balažic). Seveda pa je jasno, da tekma ne bo na nivoju, kot je bila leta 1997, ko so bile tribune nabito polne zaradi Prve Lige.

V Beltince prihaja tudi gostujoča navijaška skupina Black Gringos, zato vabimo tudi Žute Marke, da se v čim večjem številu udeležite derbija.

Domači se bodo verjetno spet predstavili v podobni postavi kot na tekmi z Tromejnikom: Nemec; Horvat, Zlatar, Slavič, Pavel; Smodiš, Hartman, Sreš, Vogrinec; Tkalec in Maroša. Na klopi za rezervne igralce bo pa tudi Tadej Apatič, ki bo čakal na svoj debitanski nastop na domači tekmi (v Tromejniku je zaigral v drugem polčasu), verjetno pa boste pogrešali Tomaža Krauthakerja, ki zaradi poškodbe ni igral niti v nedeljo.

Za tiste, ki se tekme ne boste mogli udeležiti, bomo na naši spletni strani poskrbeli za prenos rezultata v živo.