Petek, 28.01.2022

Prišlo je do spremembe programa: Jutri še ena tekma, doma bomo gostili Fužinar

Za konec tretjega tedna zimskih priprav je bil naprej planiran sobotni trening, ki pa ga bo nadomestila še ena pripravljalna tekma. Jutri opoldne se bomo pomerili s koroškim Fužinarjem.

To bo tako tretja pripravljalna tekma Beltincev v letošnjih zimskih pripravah. Po zmagah proti hrvaškemu Međimurju in madžarskemu ZTE II v zadnjih nekaj dneh, Žuti nadaljujejo z ritmom tekem. Tokrat jih čaka nasprotnik iz druge slovenske nogometne lige.

Jutri ob 12:00 uri se bodo Beltinčani na umetni travi Športnega parka Beltinci pomerili s Fužinarjem, katerega vodi naš nekdanji nogometaš Mihael Bukovec, zanj pa nastopa tudi Jakov Katuša, kateri je v lanski sezoni še igral v žutem dresu. Kljub temu, da se ekipi med seboj dobro poznata, saj že štiri leta igrata ena proti drugi v 2. SNL, pa tokrat Korošci v Beltince prihajajo precej spremenjeni, saj so bili po začetku novega leta zelo dejavni na nogometnem trgu. Od Fužinarja se je poslovila kopica igralcev: El-Hage, Potokar, Vardić, Vidmar, Horvat, Radić, Zaimaj, Kukić, Kašnik, Vuksanović in tudi izkušeni Trdina. Prihodov je za zdaj znanih manj, prav gotovo pa se bodo jutri v Beltincih predstavili številni novi obrazi. Tekmeca sta se letos že pomerila v 2. SNL. V Črni na Koroškem so bili boljši domačini, saj so Beltince po preobratu in zadetku Chrisa Cenerja premagali z 2:1. Jutrišnji obračun sicer ne bo imel takšnega tekmovalnega naboja, bo pa dal nove odgovore našemu trenerskemu štabu pred nadaljevanjem priprav. Tekma bo zaprta za javnost, dogajanju pa lahko sledite na naši spletni strani.

Foto: Boštjan Rous