Torek, 01.02.2022

Nadaljujemo z ritmom tekem: Jutri zvečer pod reflektorji proti avstrijski St. Anni

Pred Beltinčani, ki so v preteklih dneh že odigrali tri pripravljalna srečanja, je nov test v letošnjih zimskih pripravah. Sredi tedna bodo doma gostili St. Anno, ki nastopa v tretji avstrijski ligi.

Tri tekme, dve zmagi in remi. To je zaenkrat izkupiček Beltinčanov v letu 2022. Žuti so po zmagah nad hrvaškim Međimurjem in madžarskim ZTE II minulo soboto gostili Fužinar in remizirali s 3:3. Za našo ekipo je dva zadetka dosegel Gal Grobelnik, enega pa je prispeval še Luka Pihler. Dan pozneje so imeli varovanci glavnega trenerja Damjana Gajserja prost dan, včeraj pa so se vrnili na treninge in se že pripravljajo na novo preizkušnjo.

V sredo ob 19:00 bodo namreč Beltinci igrali svojo četrto pripravljalno tekmo. Na umetni travi v domačem Športnem parku bodo gostili avstrijskega tretjeligaša St. Anno am Aigen. Naš tokratni nasprotnik igra v tako imenovani Regionalligi Mitte, kjer med sedemnajstimi ekipami zaseda deveto mesto, St. Anna pa ima v svojem kadru tudi kar nekaj Slovencev. Šlo bo za predzadnjo domačo pripravljalno tekmo v letošnjih pripravah, saj se bodo Žuti potem v naslednjih tednih odpravili še na tri gostovanja, v Športni park pa se bodo predvidoma vrnili za generalko proti Slovenski Bistrici. Vse tekme ostajajo zaprte za javnost.

Foto: Boštjan Rous